Priser på våre tjenester


Kr. 1.250,- for opplæring i selvhjelpsteknikker.
Kr. 1.500,- per konsultasjon inkl moms til privatpersoner, eksl. moms til bedrift.
Hver konsultasjon tar ca 1 time.


Dette kan du forvente:
* Coaching med løsningsfokusert tilnærming.
* Behandling med tankefeltteknikker og andre energimetoder for å løse opp i gamle   handlings-/tankemønstre og irrasjonelle/negative følelser. 
* Du får opplæring i de enkleste teknikkene for selvhjelp.

Dersom du ønsker oppfølging via telefon, mail og/eller chat mellom timene er prisen per konsultasjon kr 1.900,-
COACHING / VEILEDNING

Vi benytter løsningsfokusert tilnærming i våre coaching-/veiledningstimer. Dette er en samtalemetode som bygger på grunntanken om at mennesker har selv, eller kan utvikle, styrker og strategier for å realisere sine drømmer, nå sine mål og løse sine problemer. Vi går sammen om å utforske dine ressurser, styrker og kvaliteter. Metoden egner seg godt til all endringsarbeid, være seg karrieremessig, samlivsrelatert eller personlig utvikling.

TANKEFELTTERAPI / TANKEFELTTEKNIKKER 

Vi bruker kjente energimetoder for å får kroppen selv til å løse opp i negative, irrasjonelle tanker og følelser. Metodene baserer seg på kunnskapen om kroppens energisystem og spiller på lag med kroppens eget helingssystem. Ved bruk av teknikkene får vi muligheten til å løse opp i negative følelser og vaner mye raskere enn vanlig. Dette gjør at vi ikke stopper opp i prosessen,men blir ferdig med gamle mønstre og kommer videre i livet.

PERSONLIG ERFARINGER

Vi har selv egne erfaringer med både energimetoder og selvutvikling, og bruker dette i arbeidet med våre kunder.